вівторок, 6 травня 2014 р.

ПАРАД ПЕРЕМОГИ

http://goo.gl/T9G58B
Встеляйте квітами дороги,
Дзвінкі заспівуйте пісні.
Сьогодні — свято Перемоги,
Найкраще свято на землі.
В цей день травневий, повний квіту,
По всьому світі вість пройшла:
Фашистські орди вже розбито,
Народу мужньому хвала!
Поруч з ветеранами стою,
Наче клятву мужності даю.
Ветерани в світлій сивині,
А на грудях сяють ордени...
Пам'ять серця, пам'ять сивини,
Пам'ять тих, хто не прийшов з війни.

Дорогі визволителі, шановні ветерани
Великої Вітчизняної війни !

   Від усього серця вітаємо Вас з річницею Великої Перемоги.
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
   У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславляємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
   Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.
   Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
   До Вашої уваги в бібліотеці підготовлено виставку літератури під назвою: «Парад Перемоги», в якій вміщені матеріали про страшні сторінки історії нашої країни, про мужні подвиги наших дідусів та бабусь. Також окремий розділ присвячено воєнним діям на Житомирщині.







Немає коментарів:

Дописати коментар